dag 1 in Bon Repos-Port au Prince
Door: leo
Blijf op de hoogte en volg leo
23 Februari 2013 | Haïti, Port-au-Prince
Ik heb vanmorgen overleg gehad met de twee leraren over hoe we de komende week de lessen gaan organiseren en uitvoeren. Verder sheets geraapt en verzameld die we maandag uit kunnen delen aan de nieuwe groep leerlingen. Vanmiddag zeewater gehaald voor demo proefjes maandag en er is een probleem met de laaderij van de noodstroom accu's. De zonnepanelen hebben de omvormer opgeblazen om dat er teveel spanning afkwam. Dernier, een technisch wonder hier gaat maandag een andere halen die tegen de overspanning bestand is. Ik ga nu (15.00 uur) warm eten wat door Noel zijn vrouw, Nella, is gemaakt. Ik ben benieuwd wat het gaat worden. Ik denk iets met rijst, kip en bonen. Of bonen met kip en rijst. Morgen meer nieuws!! Greetz
Leo
24 Februari 2013 - 01:31
Klaas:
Mooi leo, fjin dast er bist. Dr plat foar sa te sjen, allinnig dus. Jan wer nei hus en do les jaan. Set em op, dat kist wol allinnig. haha. Folle succes en de groeten van us ut Kollum. We folgje dij alle dagen. -
24 Februari 2013 - 12:26
Rianne:
ook ik volg oom leo alle dagen
marre de koffie kwam waarschijnlijk wel van pas na....de rum ;)
en was het rijst met bonen en kip of was het rijst met bonen en haan? tja dat zal ook smaken hoor!
we zijn erg benieuwd naar de fotos
btw is het met dat filmpje gebeuren nog gelukt? omzetten etc?
groetjes, fijne zondag!